Magiska 77:e

Chelsea hann skaka Manchester United i knappt en minut.
Men efter 2—1 var det ändå Manchester United som tog sig till semifinal i Champions league med 3-1 sammanlagt.

Under några minuter i mitten av andra halvlek avgjordes den andra upplagan av The British Battle i Champions league på Old Trafford.

När Ramires drog på sig sitt andra gula kort och visades ut såg det mycket mörkt ut för Chelsea, som var piskat att göra två mål efter 0—1.
Didier Drogba tände snabbt hoppet igen med att snyggt trycka in kvitteringen.
Men i samma minut (ca 20s senare), den 77:e, replikerade Park Ji-Sung med sitt 2—1-mål.

Manchester Uniteds manager Alex Ferguson skänkte säkert en tacksamhetens tanke till Ryan Giggs. Veteranen spelade fram till båda målen — liksom till det matchavgörande målet i första mötet.
- Totalt sett var vi det bättre laget, men det var en mycket bra match, sade Ferguson.

Champions league, Premier league och FA-cupen — United kan vinna allt.

Det var inte mycket som talade för Chelsea inför returen som måste vinnas. Manchester United hade bara en förlust på Old Trafford på de 30 senaste Champions league-matcherna.

Den här gången valde Chelseas pressade manager Carlo Ancelotti att starta med Fernando Torres och Nicolas Anelka i anfallet. Didier Drogba fick börja på bänken. I det rasande tempot hade dock båda lagen svårt att få till riktigt kontrollerade anfall.

Anelka hade Chelseas bästa chans i första halvlek, men Uniteds veteranmålvakt Edward van der Sar visade oväntad snabbhet och avvärjde utanför straffområdet. Hemmalaget fick ett visst grepp efterhand och i den 44:e minuten kom ledningsmålet. Javier Hernandez hade tidigare fått ett nickmål tveksamt bortdömt för offside, när han från nära håll och ur ett minst lika misstänkt offsideläge tryckte in 1—0 på Giggs fina framspelning.

Kolla in målen, speciellt Parks mål, bara 20s efter att Drogba kvitterat för Chelsea ;D