Schalke 04 förnedrade mästarna!

Först derbyförlusten mot Milan (0-3). Sedan en kalldusch mot Schalke.
Det har varit ett par tunga dagar för Inter.

Efter 2-5-förlusten på tisdagskvällen är regerande mästarna riktigt illa ute även i Champions league.

Inter, som ligger trea i den italienska ligan efter 0—3-förlusten mot Milan i lördags, fick en riktig pangstart på Champions leagues kvartsfinal och allt såg ut att vara som vanligt.

Mer eller mindre direkt efter avspark (ca 30s) rusade Schalkemålvakten Manuel Neuer långt ut från sitt straffområde för att rensa med huvudet. Vid mittlinjen mötte Dejan Stankovic rensningen med högerfoten och skickade bollen i nät med ett distinkt volleyskott — ett riktigt drömmål och ett drömläge för Inter att få med sig en seger från hemmamötet.

Men kvällen slutade ändå i tårar. Redan i 17:e minuten kvitterade Joel Matip och några minuter senare fick målskytten Dejan Stankovic symptomatiskt nog linka av planen med en skada.

Schalke, som inte är bättre än tia i bundesliga, hämtade sedan även in ett 1—2-underläge före halvtidsvilan vilket till slut fick Interförsvaret att klappa ihop totalt.

Efter ett mål av Raul (hans 70:e Champions League mål) och ett självmål i inledningen av den andra halvleken tog Schalke över helt och hade, faktiskt, bud på ännu fler mål.

- Vi är otroligt nöjda, vi jobbade bra som lag, alla hjälpte varandra och det ser man på resultatet, sade Manuel Neuer efteråt enligt AFP.

- Jag har aldrig varit med om att ett lag gjort fem mål i en sådan här match. Att det händer mot Inter är helt otroligt.

Precis som mot Milan blev dessutom Cristian Chivu utvisad och Inter står nu inför en brant, brant uppförsbacke i returen på onsdag i nästa vecka. Som om det inte räckte med fempoängsunderläget i italienska ligan.

Kolla in målen i sjumåls-matchen ;D


Kommentarer
Postat av: Julia ♥

sv: tack så mycket :)

hur ser onsdagen ut? :D

kram

2011-04-06 @ 00:53:56
URL: http://idoljulia.blogg.se/
Postat av: fialisakung

sv: jadå allt är toppen, själv :D? hänt något kul dem senaste dagarna :D?



förlåt för sent svar!, min dator har varit crashad :(

2011-04-06 @ 13:04:33
URL: http://homosaregay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0