Schalke 04 knockade regerande mästarna

Inter var märkbart ineffektivt mot Schalke 04 - tyskarna vann med 2-1 efter mål och assist av den evige målgöraren Raul.

Leonardo satsade på Milito och Eto'o på topp - två erfarna måltjuvar. Uppdraget - vända 2-5-underläge till seger och avancemang.

Farligast första 20 var dock en annan gammal målspruta - Raul Gonzalez som hotade Interförsvaret flera gånger från sin anfallsposition.

Inter hade märkligt svårt att komma till farliga chanser - i den 35:e minuten laddade dock serben Stankovic bössan, men Manuel Neuer enhandsräddade det hårda långskottet.

Strax innan halvtid kom kallduschen för Inter. Jurado fick bollen centralt, och brassebacken Lucio gick bort sig rejält när spanjoren spelade fram sin landsman Raul. Den gamle Real Madrid-stjärnan rundade enkelt Julio Cesar och rullade in 1-0 till Schalke.

Tidigt i den andra halvleken kvitterade Inter. Lucio nådde högst på en hörna och nyblivne italienske landslagsmannen Thiago Motta stötte in bollen förbi Manuel Neuer.

I den 59:e minuten satte Schalkes mittback Benedikt Höwedes 2-1 - trodde alla. Men linjedomaren vinkade för en knapp offside.

Höwedes skulle dock få revansch. I den 81:a minuten sprang han över hela plan och fick en snygg passning av Raul. Interförsvararna struntade helt i att markera Höwedes, som dunkade in 2-1 längs marken förbi Julio Cesar.

Schalke vann med 7-3 sammanlagt mot de regerande mästarna - imponerande av det tyska mittenlaget som nu får ta sig an Manchester United i semifinal.

Kolla in målen, klicka på länken nedan :)