Utvisning och delad pott

Varsin straff. Varsitt mål. Varsin poäng.

Det första El Clasico-mötet av fyra på arton dagar slutade oavgjort mellan Real Madrid och Barcelona.
Lionel Messi och Cristiano Ronaldo.

Lagens största stjärnor och två av världens kyligaste psyken i skarpa situationer stod i fokus på Santiago Bernabeu-stadion i Madrid.
Det var efter fem minuters spel av den andra halvleken som David Villa föll i en närkamp med Raul Albiol.

Domaren dömde straff och rött kort. Och väl vid straffpunkten visade Lionel Messi upp perfekt kyla när han väntade ut Iker Casillas och sköt in 1-0 trots att publiken försökt störa honom med grön laser.

Barcelona var på väg mot sin sjätte raka El Clasico-seger.
Men den här gången skulle José Mourinhos Real Madrid komma tillbaka.
Återigen krävdes det att domaren dömde straff för att få hål på motståndarens målvakt.

Dani Alves drog ned Marcelo i straffområdet. Cristiano Ronaldo var lika kall som Messi och placerade bollen till vänster om Victor Valdez.
Målet betyder att Barcelonas ledning i ligan fortfarande är åtta poäng när sex omgångar återstår och allt tyder på att Barca tar hem titeln igen.
Men de spanska giganternas fotbollsfest är långt ifrån över och det finns fortfarande chanser för Real att vinna mot rivalen den här säsongen.