Nasris City-framtid avgörs

Inom ett dygn avgörs Samir Nasris framtid.
Flyger han till Italien med Arsenal tänker City inte köpa honom.

- Det skulle vara ett stort problem, säger managern Roberto Mancini.

Under hela sommaren har det ryktats om en flytt för den 24-årige franske mittfältsstjärnan, men trots ständiga skriverier har ingen konkret affär kunnat slutföras – utan Nasri tillhör alltjämt the Gunners. På lördagen startade han exempelvis i 0-2-förlusten mot Liverpool på hemmaplan.

Samtidigt är tidsfristen för en övergång på väg att löpa ut. Dels stänger transferfönstret snart, och dels spelar Arsenal returen i kvalet till Champions League på onsdagen. Om Samir Nasri reser med truppen, eller rättare sagt registreras i densamma, lär han knappast flytta till Manchester. I så fall får han nämligen inte representera något annat lag under årets Europaspel.

- Det hade varit ett stort, stort problem. Jag vet inte om vi fortfarande vill ha honom i så fall, men jag är säker på att vi kan fullfölja det här inom 24 timmar. För Nasri är det viktigt att spela alla våra matcher i Champion League, säger Citys Roberto Mancini till BBC.

Men frågan alla ställer sig är varför alltsammans tagit sådan tid. När Arsene Wenger fick frågan av franska medier under söndagen om huruvida hela affären har kapsejsat svarade han enligt BBC att han ”inte vet vad som hänt”. För ett par dagar sedan deklarerade han dessutom att Nasri ”älskar Arsenal och vill vara här, men om vi säljer honom får vi leva med det”.

Och Mancini börjar bli otålig.

- I 40 dagar har jag hoppats på att han ska komma hit inom två eller tre dygn. Jag vet inte varför det inte sker, säger han.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0