Uniteds blytunga kross!

Här är Uniteds otroliga utklassning mot Arsenal.
8-2 på Old Trafford var Londonlagets största förlust sedan 1896.

Senaste gången Arsenal släppte in åtta mål i en och samma match var 12 december 1896, när Loughborough vann med 8-0 i dåvarande division två.

Nu inleddes förnedringen redan efter 22 minuter. Danny Welbecks nick från nära avstånd var bara en försmak om vad som komma skulle. När David De Gea räddade Robin van Persies dåliga straff, sedan Theo Walcott dragits ned av Johnny Evans, fick United ett psykologiskt övertag de aldrig släppte.

Vid första halvleks slut var ställningen 3-1 tack vare mål ett drömål från Ashley Young, en sagolik frispark från Wayne Rooney och en reducering från Walcott.

Men det var efter paus som helvetet brakade lös ordentligt.
Efter 90 minuter, då Howard Webb blåste av matchen, var siffrorna fullkomligt brutala. Wayne Rooney hade svarat för ett hattrick, varav två mål på frispark. Ashley Young hade knorrat in ännu ett vackert högerskott och klev upp på två gjorda i matchen. Dessutom kom även Ji Sung Park och Nani med i målprotokollet.

Arsenals reducering gjordes av Robin van Persie med en vänsterslägga upp i nättaket.
Men vad hjälpte det?
Den forna giganten från norra London har nu 2-10 i målskillnad och har bara plockat en poäng på de tre första omgångarna av Premier League.

Klicka HÄR (strunta i de tre första klippen då de inte kommentaras på engelska) för att se den  historiska krossen.