Liverpool föll - igen

Det ända som stämmer för Liverpool just nu är att det förlorar sina matcher.

I matchen mot Blackburn förlorade dem igen, den här gången med 3-1 efter att Martin Olsson inledde målskyttet.
Olsson sprang i djupled och fick bollen från Mame Biram Diouf, tittade upp, och avslutade distinkt utom räckhåll för Reina.

Det dröjde sedan bara sex minuter innan Blackburn utökade . Benjani vände bort Kyrgiakos och kunde skjuta 2-0. Benjani fick även bli tvåmålsskytt när han gjorde 3-0 efter att Glen Johnson inte hunnit med Hollett på vänstarkanten och när bollen spelades in framför mål stod Benjani på rätt ställe.

Liverpool fick sedan sent hopp när Gerrard reducerade i 81:a minuten och sedan dessutom fick en straff i 85:e minuten.
Men Captain Gerrard sköt över och förlusten var ett faktum och nu måste väl ändå Roy Hodgson ryka?

Hodgson kan väl glädja sig åt att åtminstone inte är ensam om att mista sitt jobb.
Krisen är stor i andra lag också och förutom Liverpool så är det Aston Villa, Chelsea och West Ham. Det ända som det spekuleras i just nu är Vem som ska få se sig om ett nytt jobb först.

Både Houllier och Hodgson fick höra av fansen att de skulle bli sparkade imorgon (läs idag) och Ancelotti uttalade sig igår om att han ska vara glad att han är kvar som tränare och efter förlusten mot jumbon Wolves igår lär han få det svettigt.

Därför säger The Sun att West Hams tränare Avram Grant är den som sitter tryggast, trots 0-5 i baken mot Newcastle.