Agüero bestämmer sig i veckan

Sergio Agüeros agent har bekräftat att de ska bestämma sig om anfallarens framtid den här veckan.

Hernan Reguera som representerar Agüero säger att Atletico Madrid-spelarens framtid snart kommer vara klarare, nu när Argentina har åkt ur Copa America.

"Han ville att Copa America skulle ta slut innan vi satte oss ner och pratade. Under den här veckan kommer allting bli klart." säger Reguera till Ole.

"Agüero har gjort många viktiga saker för Atletico. Han har förnyat sitt kontrakt när han var ett år ifrån att gå gratis, han har spelat över 200 matcher, han har spenderat två år utan semestrar.

Han är tacksam till fans och till klubbens ledning. Vi har pratat om detta i två månader.
Jag talar med klubbens ledning dagligen, och det var svårt för de att acceptera i början att han ville lämna, men nu har de gått med på det och det är inga problem."

Det mesta tyder på att Agüero kommer att hamna i Manchester City, då Roberto Mancini i dagarna bekräftat intresset för stjärnan. När dessutom uppgifterna om framstegen i Tevez-affären kom ut idag så känns affären än mer sannolik.

"Det här handlar inte om pengar utan han vill se sin karriär växa" avslutar Reguera.Kommer Agüero byta tryggheten i Atl. Madrid och La Liga mot nya utmaningar i Man City och Premier League?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0