Nytt Zlatan-mål

Mot Bayern München behövde Zlatan fyra minuter för att näta.
På onsdagen var han ännu snabbare - med en konstklack till Milans 1-0.

Milan förlorade matchen om tredjepriset mot brasilianska Internacional de Porto Alegre i en tysk träningsturnering på straffar.
Zlatan Ibrahimovic startade på topp för italienarna. Och som han gjorde det. Efter bara tre minuter klackade han in ledningsmålet från nära håll och tryckte undan sin försvarare i samma moment.

Förspelet höll samma klass, där Milan och inte minst Robinho tråcklade sig fram i straffområdet med några snabba entouch-passningar.

Efter 23 minuter kvitterade Internacional. Anfallaren Damiao satte 1-1 på en kontring - och firade genom att sjunka ned på knä och låtsas spela tv-spel. Sedan tog Milan ledningen igen - och återigen var Robinho inblandad. Han serverade landsmannen Pato som rullade in 2-1 läckert. Ibrahimovic, i sin tur, försåg Robinho med ett finfint instick som skapade farligheten.

Efter 66 minuter lämnade "Ibra" planen, utbytt efter en stark insats. Kort därefter kunde Internacional kvittera till 2-2 genom D'Alessandro. Sedermera vann man straffläggningen - och såg till att Serie A-mästaren kom sist av alla fyra deltagande klubbar.

Även i gårdagens semifinal, mot Bayern München, hittade Zlatan Ibrahimovic rätt. Den gången räckte det dock inte heller till seger. Värdklubben kvitterade genom Toni Kroos och kunde till sist knipa avancemanget via straffar efter slutresultatet 1-1.

Nu möter bayern Barcelona i final på onsdagskvällen.