Överens om Neymar

Enligt Neymars agent har Los Blancos och Santos kommit överens om en transfer, och nu återstår det bara att spelaren kommer överens med den spanska huvudstadsklubben om de personliga villkoren.

19-åringens agent, Wagner Ribeiro, sa att både Barcelona och Real Madrid var beredda att betala spelarens 45 miljoner euro klausul, men tidigt på fredagen sa Ribeiro att Neymar föredrog Los Blancos framför Barcelona, och nu återstår endast att de personliga villkoren accepteras.

"Den ekonomiska delen har bestämts mellan Real Madrid och Santos. Santos president har redan sagt till dem att prata med spelaren för att veta om spelaren vill lämna eller inte" sa Ribeiro till Lancenet.

"Real har redan pratat med mig och lagt ett bud. Det beror endast på Neymar nu. Santos kommer att få 45 miljoner euro och spelaren kommer att lämna eftersom klausulen har nåtts."

"Barcelona vill köpa honom, men samtidigt låta honom spela för Santos i ett år till. Så självklart föredrar Santos Barcelonas erbjudande. Jag vet att Neymar vill stanna. Han kommer att vara den som bestämmer, men endast efter Copa America."

Närmar sig Real Madrid


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0