Sanchez fortfarande tillgänglig

Flera klubbar vill ha Udinese stjärnskottet Alexis Sanchez. Och än är det fortfarande vidöppet var han hamnar.
- Det finns ingen definitiv överenskommelse, säger Udineses sportchef till Gazzetta dello Sport.

Uppgifter i italienska och spanska medier har starkt kopplat Alexis Sanchez, Udineses storstjärna, till Barcelona. Många har trott att en övergång när som helst skulle presenteras, men nu säger sportchefen i den italienska klubben, Fabrizio Larini, att det fortfarande kan bli så att han stannar i Udinese.

- Vi behöver inte sälja anfallaren, som utvecklas och fortfarande kan bli bättre. Om vi inte kan nå någon överenskommelse, skulle vi skatta oss lyckliga om vi fick behålla honom.

Larini berättar också hur det går i förhandlingarna. Han går i detalj på hur Inter har försökt värva Sanchez, men menar nu att det ser långsökt ut att Milano-klubben ska kunna få honom.

- Inter frågade efter spelaren i januari. Men vi började vi inte ens förhandlingar eftersom vi ville behålla honom åtminstone till juni.

- Då var hans värde ett annat än nu och nu har det blivit svårt för Nerazzuri (Inter) att konkurrera. De har erbjudit ett spelarbyte som del i affären, men det finns andra klubbar som är före dem just nu.

Sanchez uppges vara värderad till 50 miljoner euro.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0