Tevez kan signera för Real

Carlos Tevezs agent har avslöjat att spelaren skulle inte ha något emot att flytta till Spanien, och nu sägs det att Real Madrid vill signera spelaren.

Manchester City fick nyligen ett bud på 35 miljoner pund på Carlos Tevez från den brasilianska klubben Corinthians, men engelsmännen avvisade erbjudandet eftersom de vill tjäna mer pengar på argentinaren.

Corinthians president, Andres Sanchez, sa till City att han inte kommer att lägga ett nytt bud på anfallaren eftersom klubben inte har råd att betala 50 miljoner pund för målgöraren, rapporterar The Telagraph.

Nu kan en flytt till Real Madrid vara mycket möjlig med tanke på Jose Mourinhos senaste uttalande, som lydde: "Jag, liksom alla andra, anser att vi behöver ännu en anfallare."

Dessutom har den 27-årige spelarens agent, Kia Joorabchian, sagt att en flytt till Spanien skulle vara bättre än att stanna i England.

"För Carlos är det viktigaste att lämna City och gå till en klubb som inte spelar i Premier League. Han vill flytta till en stad som hans familj kan anpassa sig till."

"En flytt till Spanien kan lösa problemet. Det handlar om språket och kulturen. I Spanien pratar de samma språk. Man kan se många argentinska och brasilianska spelare bo i Spanien och de har anpassat sig till livet där väldigt bra."

Efter att Santos anfallare Neymar avslöjade att han inte kommer att lämna sin nuvarande klubb tills januari, har Real Madrid angett att de är villiga att diskutera en flytt för Tevez.

Klubben kommer osannolikt att lägga 50 miljoner pund på argentinaren, men det är mycket möjligt att de inkluderar en oönskad spelare i sitt erbjudande.

Ett sådant erbjudande kan se Gonzalo Higuain eller Karim Benzema plus 25 miljoner pund vara på väg till Manchester.Tevez till Real?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0