Chelsea vill ha Kaká

Roman Abromavich vill signera Kaká till Chelsea för att hjälpa Fernando Torres att hitta sin form.

Chelseas president, Roman Abromavich, planerar att spendera mycket pengar i sommar på stora spelare. Och det är Real Madrids Kaká som står överst på ryssens shoppinglista.

Manchester Citys lagkapten Carlos Tevez och Real Madrids brasilianska stjärna Kaká ligger överst på Chesleas och Roman Abromavichs önskelista, rapporterar den engelska median.

Tidningen The Telegraph säger att Abromavich jobbar med sin plan om hur han ska signera den förra AC Milan stjärnan från Real Madrid till Stamford Bridge klubben.

Chelsea, som har kopplats med Kaká ett antal gånger denna säsong, hoppas att de kommer att nå en överenskommelse med både brassen och den spanska huvudstadsklubben för att sedan se playmakern bära den blåa tröjan.

Förutom Kaká och Carlos Tevez, är engelsmännen intresserade av att signera Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne, Gregory Van der Wiel, Ante Vukusic, samt Neymar.

Abromavich är inte endast ute efter ett ungt lag, utan han vill också hjälpa den förra Liverpool stjärnan Fernando Torres att prestera mer i klubben genom att signera de tidigare nämna spelarna. Med detta sagt, vill Chelsea presidenten signera Real Madrids brasse för att hjälpa spanjoren att komma i form.



Snart kan dem båda spela i den blåa tröjan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0