Palermo vidare till final!

Ett gult kort, ett stolpskott och ett mål.
Zlatan Ibrahimovic fick ett händelserikt inhopp i cupsemifinalen mot Palermo.

Men svenskens reducering på tilläggstid räckte inte och Milan är utslaget, efter en kaotisk 1-2-förlust (2-2 i första mötet på San Siro).

Italienska mästare i lördags. Utslagna av Palermo i cupsemin på tisdagen. Milanspelarnas jakt på en dubbel tog abrupt slut på bortaplan på Sicilien.
Zlatan Ibrahimovic, som vrickade foten mot Roma i lördags, fick börja på bänken men blev inbytt strax efter 0-1-målet. Det blev dock inget roligt inhopp för svensken, som drog på sig ett gult kort strax efter bytet.

Och när han senare fick chansen att ta Milan tillbaka in i matchen, gick skottet i högra stolpen, rullade längs med mållinjen och touchade även den andra stolpen.
Precis som i den första semifinalen, där Palermo klarade 2-2, blev Ibrahimovic målskytt. Den här gången blev det dock bara ett tröstmål och Palermo ordnade en ny triumf mot Milan.

Giulio Migliaccio gav hemmalaget ledningen efter en kvart av andra halvleken. Sedan följde några kaotiska minuter - inte minst för Cesare Bovo. Efter ett misslyckat ingripande av Mark van Bommel, som fick rött kort, gjorde Bovo 2-0 på straff. Bara för att själv bli utvisad mindre än en minut senare, efter det att han klumpigt sparkat Milananfallaren Pato i ansiktet.